Oblikovanje telesa

Žal je današnji način življenja takšen, da nam velikokrat primanjkuje časa za gibanje in pripravo zdravih jedi. Vse to pa je velikokrat vzrok za čezmerno telesno težo in celulit.
Strokovno usposobljeno osebje vam bo v našem salonu s pomočjo različnih aparatov in kozmetičnih tretmajev pomagalo, da se teh nadlog znebite ali jih vsaj omilite.

S telesnim pilingom bomo vaši koži povrnil sijaj in voljnost. Nežen piling bo z vašega telesa odstranil plast odmrle kože in s svojimi sestavinami kožo izdatno nahranil. Priporočamo ga pred kozmetičnimi postopki, saj očiščena koža veliko lažje absorbira učinkovine kozmetičnih preparatov.

Body wrapping je že vrsto let preverjena in učinkovita metoda ovijanja telesa v folijo, pod katero se vtre v telo učinkovit preparat. Na ta način se povzroči termo učinek. Ta metoda deluje nadvse uspešno proti celulitu in povešenemu veznemu tkivu. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele, kot so stegna, zadnjica, trebuh se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Že po nekaj terapijah se vidno zmanjša celulit, pomarančna koža, obseg ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva, ter tonus kože.

Kavitacija
Kavitacija je inovativna metoda uspešnega odstranjevanja maščobnih oblog. Gre za neinvazivni, neboleč in varen tretma, praktično brez stranskih učinkov. Maščobne obloge odpravljamo na trebuhu, zadnjici, stegnih, bokih, kolenih…

Radiofrekvenca je zelo učinkovita pri ohlapni koži (roke, trebuh, boki, noge), razgrajevanju maščobnih oblog in višku celulita na telesu, poleg tega zmanjšuje strije, obnavlja kožo saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena. Radiofrekvenca vzpodbudi proizvajanje novih kalogenskih vlaken zaradi katerih postane koža bolj čvrsta. Priporočljiva je kot dopolnilni tretma kavitacije s katero je uspešnost za zmanjšanje oziroma odstranitev celulita zagotovljena. Maščoba, ki jo odstranimo s kavitacijo, pusti ohlapno kožo, zato vedno uporabimo tudi radiofrekvenco, ki kožo učvrsti.

Aparaturna limfna drenažapresoterapija je nenadomestljiv člen v kombinaciji z ostalimi metodami za oblikovanje telesa in odpravo vseh stopenj celulita ter daje izvrstne rezultate. Segrevanje z infardečo toploto še pospeši izločanje strupenih snovi iz telesa, zmanjša obseg telesa, notranje organe spodbudi k večji aktivnosti ter izboljša obrambno sposobnost organizma. V kozmetiki se uporablja tudi pri tretmanih aknaste kože, rosacea, kot preventiva pri zatekanju nog, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju, kot preventiva pri nosečnostnih strijah, pri pod očesnih mešičkih,itd

Elektrostimulacija
V našem salonu smo v program oblikovanja postave vključili tudi elektrostimulacijo, ki je v fizioterapiji že dolgo znana metoda krepitve posameznih mišičnih skupin. Elektro stimulator je naprava, ki omogoča trening… brez treninga. S posebnimi impulzi omogoča konstantno krčenje izbranih mišičnih skupin, brez pretiranega fizičnega napora.